Pages

Wednesday, April 15, 2009

study week

salam..
pe khabar semua?..
lama sudah tidak posting2 ni..

saat2 yang dinanti2kan sudah tiba..
kepadatan jadual saya makin berkurang..skrg nak kemas bilik y macam tongkang pecah ni je..
hanya disebabkan final projek Entreprenuership[ETR] ni je..habis hancur semua pemandangan2 indah di bilikku..
tp apa y kagumnya..
hanya 2 minggu sahaja kami berjaya siapkan BUSINESS PLAN kami dgn jayanya walaupon jadual kami pack dgn test dan kuiz..
ALHAMDULILLAH n tahniah to me n da geng..hehe

skrg ALHAMDULILLAH jadual saya makin lapang kerana skrg is studi leave..
saat2 kepadatan jadual sudah berlalu..skrg masa utk fokus pada final exam ja..
final saya akn start pada mgu dpn 22hb n habis 8mei..
do pray 4 me~...

ouh ya..
seperti biasa juga..
sem ini saya ada 8 paper utk di examkan dr 7 subjek y saya ambil..
cacat sungguh!~..

2 comments:

+akufobia+ said...

huhu.takpe.nanti sem depan da takde cacat lagi.lalala.

+akufobia+ said...

bersusah susah dahulu bersenangsenang lepas da bersusahsusah.haha.