Pages

Wednesday, September 15, 2010

fuhh..fuhh...!!~~ (banyak btol habuk!)

bismillah...
apa khabar?[soalan ni kpd pembaca ke atau kpd blog ni??..coz pembaca gerenti dh xde]
dah doakn utk sahabat2 y sedang berjuang di luar sana esp palestinians?..kalau blom,doalah cpt2+laju2 n senyap2 selagi masih bernyawa tu =)

huh..sekian lama meninggalkn blog ni dgn sengaja..
sejak start praktikal training 09 smp la skrg 10..[sangat berdebu n bersawag..asik bersin je ni] .
saja try utk xberblogging selama setahun..tgk bole tahan ke x..nampaknya sgt suksess smpaikn followers yang dahulunya hampir duaratus org [xigt 190++ sumting] kini tgl 10 jek..
kononnya dulu nak fokus pada praktikal je n no more internet..[try jd org kampong jap]

pening juga mengemaskini blog y usang ni..
syukur masih simpan [adds n sgl html, java script dll] y lama utk dihidupkn balik..
[nmpk gayanya skill2 utk deco blog ni dah byk y b'karat]

di kesempatan ini.. suka skali sy mengucapkn selamat hari raya [mungkin pada blog ni kots]
n maaf zahir batin...
pada sahabat2 dr o.seas y ada balik ke malaysia utk beraya or kawen..silalah roger2 no ini 013-8828864..
bole spend masa bersama buat seketika..

dan sedikit harapan dari penaja [kira ala2 warming up utk cari mood berblogging semula la ni] :

"moga2 segala amalan kita di bulan Ramadhan lepas akan terus dalam momentum y baik bagi bulan2 y berikutnya..jgnlah kita menjadi Hamba kepada Ramadhan.."

kalau time ramadhan leh
1. tiap2 malam wat qiam
2. 1 hari 1-5 @ 1-30 juz
3. dll

lps ramadhan?

renung2kn n selamat beramal~

5 comments:

+akufobia+ said...

hee.peningpening.selamat raya.

IMJ_sensei said...

apa y peningnya?
bukan dia y mengemas pon..haha

Ann said...

haaaachoooomm!! Alhamdulillah...heheh

IMJ_sensei said...

ahaha..
agak2 la perli pon kak oi..
tp rasa mcm dah xleh nk buat serancak dulu la..kekok habis ni..
nk oter2 html dia pon dah mcm nk kne migrain..hehe

Ann said...

ekekeke..practice makes perfect bro.. =p