Pages

Monday, January 12, 2009

~12.01.85 - 12.10.87 ^^ hepi anniversary ummi n ayah~

bismillah~..

Alhamdulillah dpt gak belayar di alam maya ini walaupun agak bz pd sem ni..
actually, kat Borneo Island ni mmg amat payah nak dpt tenet ni..agak kuno..
tp mcm best..

InsyaALLAH akanku majukan Borneo Island ini..

1stly sy menyeru kepada ahli keluarga, saudara mara, sahabat handai, anak2 buah, n teman2 dimana n sesiapa shj utk bertaQwa kpd Allah walau dimana sahaja..

2ndly BOIKOTlah barang2n ISRAEL laknatullah

3rdly doakanlah sahabat2 kita y merana di PALESTIN sana n doakan juga keCELAKAan utk YAHUDI y dilaknat..

............................................
kisah anniversary y ala2 tarikh lahirku~

pg td bangun jam 4.30..igt nak buat ape2 y patut pagi2 isnin ni..
tp sbb sejuk sgt..tdo balik...bangun2 jam 6..kelam kabut abes~

tgk jam..12 jan..
igt smlm ummi ada pesan.."esok 12jan..jgn lupa ya~.."

lepas abes klas..
sms ummi.."Anniversary tu ape.."

ummi pon reply, "anniversary tu ulang tahun perkahwinan le.."

feh,,baru jelas..

lps solat maghrib..mail lak sms.."Salam. Hr ni hr anniversary ummi n ayah ke 24. Nk bg ape aa?."

t'menung sebentar n reply "ntah"..

^^snanye..kalo 12.10 tu tau la sket ape y patut dikasi.. 12.01 kasi bunga n doa anak y soleh je kot..hehe

n lastly hepi ANNIVERSARY y ke 24 to UMMI n AYAH..semoga terus bahagia hingga ke anak cucu..
doakan kejayaan IB di University of Borneo Island ini..hehe

dats oll takat ni..
luv u oll..
wasalam

1 comment:

Wirdas habib said...

Salam...nmpk hepi je sheikh kt sane...kena blajar la ape tu anniversary sbb esok2 enta pun akan smbt dgn zaujah sndri..hehe